🎯#بهینه_سازی_فضای_خانه برای کودکان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم (بخش دوم)
منبع: http://www.autism-programs.com/articles-on-autism/optimum-home-environment-for-children-with-autism.htm
نویسنده: Steven R. Wertz
ترجمه: #سوسن_اسفندیاری
کاردرمانی ذهنی اوتیسم
گفتاردرمانی اوتیسم
در اینجا چند پیشنهاد برای کمک به ایجاد یک #محیط_مطلوب برای کودک شما ارائه شده است:
1) از خودتان شروع کنید. تنها چیزی که در کنترل شماست، رفتار خودتان است. با ایجاد رضایت و خشنودی در خودتان خواهید توانست این خشنودی را به سایر اعضا منتقل کنید.
2) خودخواه تر شوید. اولویت دادن به سلامت جسم، روان و احساستان، یکی از مهم ترین کارهایی است که می توانید برای بهبود وضعیت خانواده و فرزند مبتلا به اوتیسمتان انجام دهید.
3) زمانی را صرفاً به خودتان اختصاص دهید. از اعضای خانواده، دوستان یا همسایگان بخواهید در نگهداری کودک به شما کمک کنند. در صورت لزوم یک نفر کمکی بگیرید: این یک اولویت است.
4) بهتر است شما و همسرتان از مشاور کمک بگیرید. به ویژه در مواردی که به تناوب(یک بار در هفته یا حتی یک بار در چند ماه) احساس اضطراب یا افسردگی می کنید. یا اگر کودک را کتک می زنید یا دوست دارید کتک بزنید، باید مشاوره بگیرید. سبک های مختلفی برای مشاوره وجود دارد. شما باید کسی را پیدا کنید که احساسات شما را درک کند و بتواند آنها را تغییر دهد. نه این که بخواهد احساسات شما را از بین ببرد یا شما را سرزنش کند.
5) حتما نباید از ناراحتی شدیدی رنج ببرید تا به مشاور مراجعه کنید! حتی در مواردی که شما احساس راحتی می کنید از حمایت یک مشاور استفاده کنید. چون شما و خانوادتان مستحق داشتن فضایی امن و راحت و لذت بردن از زندگی هستید.
6) توجه داشته باشید که پس از صحبت با دوستان و آشنایان چه احساسی دارید. اگر بعد از صحبت با برخی افراد احساس دلسردی، عدم اعتماد به نفس یا خستگی می¬کنید، زمان تماس و گفتگو با آنها را محدود کنید. اگر پس از صحبت با کسی، احساسات مثبت و اعتماد به نفس یا انرژی بیشتری دارید، از او به عنوان یک منبع ارزشمند استفاده کنید و وقت بیشتری را با آن شخص سپری کنید. اولویت بندی روابط به شما کمک می کند، قدرتمند و الهام بخش باشید.
متخصص گفتاردرمانی شیراز
کاردرمانی ذهنی کودک اوتیسم
7) تماس کودک خود را با افراد تنش زا یا ناراحت به حداقل برسانید. تماس فرزند شما با افراد مختلف، احساسات و باورهای کلی او را نسبت به ارتباط و تعامل شکل می¬دهد. همه تلاشتان را بکنید تا فرزند خود را با جمعی از افراد راحت و شاد احاطه کنید. محیط¬ها وافراد منفی و مضطرب را از زندگی فرزندتان حذف کنید یا به حداقل برسانید. البته برای توسعه مهارتها و اعتماد به نفس فرزندتان نیاز به تعامل با افراد دارید. در این شرایط به افرادی که به خانه شما می آیند یاد بدهید که چگونه مثبت و راحت با فرزندتان رفتار کنند.
8) از منفی بودن دیگران ناراحت نشوید. کودک شما بیشتر از هر کسی از نگرش شخص شما نسبت به زندگی تاثیر می گیرد. اگر کسی منفی باف باشد، او را بپذیرید و درک کنید که او بهترین کاری که در توانش هست را انجام می¬دهد. اگر شما این نگرش را تمرین کنید و به خوبی یاد بگیرید، احساس بسیار خوبی خواهید داشت و خواهید توانست این حس مثبت و آرامش خود را به اطرافیان، خانواده و کودک خود منتقل کنید و محیطی شاد و آرام برایشان فراهم نمایید.
متخصص گفتاردرمانی در شیراز
بهترین دکتر گفتاردرمانی در شیراز
بهترین دکتر کاردرمانی ذهنی اوتیسم شیراز